Kom bij de bewonerscommissie!

Wij zoeken nog bewoners die onze commissie willen komen versterken. Heb jij of ken jij iemand met ideeën hoe we in ons mooie gebouw nog meer saamhorigheid en gezelligheid kunnen brengen? Dan zijn we vooral opzoek naar jou of die persoon!

Je kunt solliciteren voor een plekje in de bewonerscommissie door ons een mail te sturen met een motivatie waarom jij een goede aanvulling bent voor de bewonerscommissie en hoe jij je steentje kunt bijdragen aan onze missie & visie.

Wat vragen wij van jou?

  • Een actieve, vrijwillige bijdrage aan de commissie.
  • Communicatief sterk.
  • Organisatie- en doorzettingsvermogen.
  • Kunnen samenwerken met verschillende partijen.
  • Weten wat er speelt in ons complex en de buurt.
  • Actief deelnemen aan bijeenkomsten en overleggen.
  • Een goede dosis gezelligheid.